Καλάθι

Ποιοι Είμαστε

Η ARTEON ιδρύθηκε το 1990. Δραστηριότητά της αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή, αποκλειστικά στην Ελλάδα, ασημένιου και χρυσού χειροποίητου κοσμήματος.

Για την κατασκευή των κοσμημάτων χρησιμοποιείται η παραδοσιακή χειροποίητη μέθοδος σε συνδυασμό με καινοτόμα τεχνολογία.

Τα σχέδια της ARTEON χρησιμοποιούν το μέταλλο σε διάφορες αποχρώσεις, ημιπολύτιμους λίθους και σμάλτα σε λαμπερά χρώματα συνδυάζοντας την πρωτότυπη ιδέα με το κλασσικό στυλ. Το ύφος των κοσμημάτων είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη συνολική εικόνα της εταιρίας και απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά.

Η γυναικεία σειρά της ARTEON χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια, λάμψη και design. Η ARTEON woman απευθύνεται στη γυναίκα κάθε τύπου και διάθεσης που θέλει να ξεχωρίζει κάθε στιγμή της ημέρας επιλέγοντας την πολυτέλεια στην κατάλληλη τιμή. Παρουσιάζονται δύο γυναικείες συλλογές το χρόνο, τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο.

Η σειρά ARTEON men παρουσιάζει σχέδια μινιμαλιστικού ύφους από μέταλλο και δέρμα για κάθε άντρα που θέλει να διαφέρει.

Η σειρά ARTEON Baby αποτελείται από διακοσμητικά γούρια και παραμάνες με χαρούμενα σχέδια και ζωντανά χρώματα που στολίζουν το κρεβατάκι, το καροτσάκι και τα μωρουδιακά ρουχάκια καθώς και από συλλογές κοσμημάτων για τις μικρές κυρίες!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή μας είναι η κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος προσαρμοσμένο στις επιταγές της μόδας. Είμαστε προσανατολισμένοι στην ποιότητα των κοσμημάτων μας την οποία διατηρούμε υψηλή κατά τη συνεχή μας προσπάθεια για μείωση του κόστους.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Προτεραιότητά μας είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η δέσμευση απέναντί τους σε ό,τι αφορά την ποιότητα και τις συναλλαγές. Αρχή μας είναι η συμμετοχή του έμπιστου προσωπικού μας σε κάθε εταιρική απόφαση.

 

ΟΡΑΜΑ

Όραμά μας στην ARTEON αποτελεί η συνεχής αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της αφοσίωσης στην επωνυμία εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.