Πολιτική Επιστροφών

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης. Για κάθε προϊόν μία αλλαγή γίνεται δεκτή και μπορείτε να αποκτήσετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ή να αλλάξετε το μέγεθος αν πρόκειται για δαχτυλίδι. Η συσκευασία και το κόσμημα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και στο πακέτο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς. Αλλαγές γίνονται δεκτές και για προϊόντα που αγοράστηκαν σε προσφορά ή κατά τη διάρκεια εκπτώσεων.

Σας παρακαλούμε πριν προβείτε στην αποστολή του προϊόντος να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο, να στείλετε e-mail ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας όπου θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό της απόδειξης και το νέο προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε ή το νέο νούμερο αν πρόκειται για δαχτυλίδι. Τα στοιχεία μας θα τα βρείτε στην ‘ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’.

Η νέα παραγγελία θα αποσταλεί εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν που επιστρέφετε και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε πίσω τα χρήματα σας θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία. Η συσκευασία και το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και στο πακέτο θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς. Σας παρακαλούμε πριν προβείτε στην αποστολή του προϊόντος να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο, με e-mail ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε το λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να επιστρέψουμε τα χρήματά. Τα χρήματα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από τη μέρα που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν αφού αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και τα τραπεζικά έξοδα στην περίπτωση που η πληρωμή έχει εκτελεστεί με πιστωτική κάρτα.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν που στείλατε ως αλλαγή ή επιστροφή εξετάζουμε την κατάσταση του και σας ενημερώνουμε μέσω e-mail για την παραλαβή του.

Η ARTEON δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή κατά την μεταφορά των επιστροφών σας.

Σας συνιστούμε να πραγματοποιείται τις αποστολές των επιστροφών σας με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

Σας παρακαλούμε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αποστολή, είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για επιστροφή προϊόντος, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε.

 

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές μέχρι την ημέρα αποστολής τους.